ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

Λαμπάδα με θέμα την Υδρόγειο. Διακοσμητικό μικρό ξύλινο στοιχείο υδρόγειος με βάση πάνω στο κερί αλλά και ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε στο παιδικό δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα α..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤOY ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤOY ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Λαμπάδα για αγόρι με το όνομά της κομμένο σε ταμπέλα διάστασης 10x28cm. Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λαμπάδα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο σημείο: Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία, να μας αναφέρετε το όνομα που θέλετε να χαράξουμε στην ταμπέλα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. ..
€20.00
Χωρίς ΦΠΑ:€16.13
ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Λαμπάδα για κορίτσι με το όνομά της κομμένο σε ταμπέλα διάστασης 1028cm. Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη λαμπάδα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο σημείο: Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία, να μας αναφέρετε το όνομα που θέλετε να χαράξουμε στην ταμπέλα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε...
€20.00
Χωρίς ΦΠΑ:€16.13
Μια ρομαντική λαμπάδα με ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα για να την διακοσμήσετε με θέμα το Παρίσι και ένα όμορφο μωβ λουλούδι. Διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο σε σχήμα door hanger πάνω στο κερί του ίδιου θέματος. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα αποσ..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Για εσάς που θέλετε και τις λαμπάδες σας γεμάτες με αγάπη. 2 μπρελόκ με το σύμβολο της κομμένης καρδιάς αλλά και 2 ξύλινες διακοσμητικές ταμπέλες για να διακοσμήσετε ή να τις κρεμάσετε στο δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα αποστολής της..
€30.00
Χωρίς ΦΠΑ:€24.19
Λαμπάδα με θέμα έναν Πύραυλο. Διακοσμητικό μικρό ξύλινο στοιχείο πύραυλος πάνω στο κερί αλλά και ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε στο παιδικό δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα αποστολής ..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Λαμπάδα με θέμα έναν Πειρατή με Παπαγάλο. Διακοσμητικό μικρό ξύλινο στοιχείο πειρατής πάνω στο κερί αλλά και ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα με θέμα τον πειρατή για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε στο παιδικό δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm.Δυνατότητα αποστολής της λαμπάδας απε..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Λαμπάδα με θέμα ένα γυναικείο πρόσωπο και καρδιές. Διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο σε σχήμα καρδιάς πάνω στο κερί και διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε σε δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα αποστολή..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Λαμπάδα με θέμα  ένα κορίτσι που είναι ντυμένο στα μωβ. Διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο στρογγυλό πάνω στο κερί και διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε σε δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατότητα αποστ..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Λαμπάδα με θέμα τον Σαρλό. Μαζί με την λαμπάδα υπάρχει και ένας ξύλινος φιόγκος και ένα κολιέ με κηροκλωστή μαύρη, χάντρα από Λάβα και μεταλλικό γιάντες (κοκαλάκι της τύχης). Διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε σε δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι..
€17.00
Χωρίς ΦΠΑ:€13.71
Λαμπάδα με θέμα ένα γυναικείο πρόσωπο. Μαζί με την λαμπάδα υπάρχει και ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια σε σχήμα προσώπου. Είναι φτιαγμένα από ορείχαλκο και επιμεταλλωμένα σε ασήμι 925 και επίχρυσα. Διακοσμητικό στρογγυλό στοιχείο σουβέρ πάνω στο κερί αλλά και ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα με το ίδ..
€30.00
Χωρίς ΦΠΑ:€24.19
Λαμπάδα με θέμα "Το πρώτο μου Πάσχα" για αγόρι. Διακοσμητικό μικρό ξύλινο στοιχείο χελώνα πάνω στο κερί αλλά και ξύλινη διακοσμητική ταμπέλα με το ίδιο θέμα για να διακοσμήσετε ή να την κρεμάσετε στο παιδικό δωμάτιο. Η διάσταση της ξύλινης ταμπέλας είναι 10x28cm και είναι σε σχήμα "door hanger"Δυνατ..
€15.00
Χωρίς ΦΠΑ:€12.10
Εμφάνιση 1 έως 12 από 96 (8 Σελ.)