Όροι Χρήσης

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αυτής συμφωνείτε και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους χρήσης και συναλλαγής:

 

1. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 23%. Για αγορές που πραγματοποιούνται σε τρίτες χώρες (αλλοδαπά κράτη, μη μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης) ο Φ.Π.Α. θα αφαιρείται από την αναγραφείσα τιμή. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης  ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της.

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας:

 

Πληρωμή με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

 

3. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή θα γίνεται ως εξής:

 

Εντός Ελλάδος με τη μεταφορική εταιρεία: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

 

Εκτός Ελλάδος με τη μεταφορική εταιρεία: DHL

 

 Με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε να πληρώσετε (αντικαταβολή, μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό) η χρέωση της αποστολής θα αναγράφεται στην τελική φόρμα της παραγγελίας σας.

 

Το www.handromania.gr γνωρίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που τις περιμένουν, προσπαθεί  να διασφαλίζει την καλύτερη από πλευράς ποιότητας και χρόνου μεταφορά μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε., της κορυφαίας στην Ελλάδα εταιρείας στο χώρο της ταχυμεταφοράς.

 

Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής και σε όλες τις μεγάλες πόλεις θα γίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ σε χώρες εκτός Ελλάδας από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

 

Όταν το εμπόρευμα φύγει από τις αποθήκες του handromania.gr, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθοδόν.

 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενος/η και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε.

 

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 

4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα εφόσον γίνεται μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και μετά τις 15 ημέρες αλλά εντός 30 ημερών με δική σας χρέωση.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν είναι οι εξής:

 

 2. Υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα. Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, δικαιούστε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία: 

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφόσον γίνεται μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τουΑν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίον και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς και να πιστωθείτε τα χρήματά σας σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικη κάρτα που θα μας υποδείξετε, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς.  Η πίστωση των χρημάτων σας μπορεί να γίνει και μέσω ηλεκτρονικού κουπονιού που θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας, ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας παραγγελία, σε αυτήν την περίπτωση το κόστος μεταφοράς δεν αφαιρείται από την αξία του προϊόντος.

 

3. Είναι διαφορετικό σχέδιο από αυτό που παραγγείλατε. Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους λάθη. Στην σπάνια περίπτωση που συμβεί να παραλάβετε λάθος προϊόν, δικαιούστε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία: 

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφόσον γίνεται μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τουΑν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίον και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς και να πιστωθείτε τα χρήματά σας σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικη κάρτα που θα μας υποδείξετε, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς.  Η πίστωση των χρημάτων σας μπορεί να γίνει και μέσω ηλεκτρονικού κουπονιού που θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας, ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας παραγγελία, σε αυτήν την περίπτωση το κόστος μεταφοράς δεν αφαιρείται από την αξία του προϊόντος.

 

4.  Αλλαγή με διαφορετικό προϊόν. Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν και διαπιστώσατε ότι δεν είναι της αρεσκείας σας, δικαιούστε να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του. Σε αυτήν και μόνο την περίπτωση θα έχετε μία μικρή επιβάρυνση που αφορά το κόστος επιστροφής. Επίσης δικαιούστε να ζητήσετε να πιστωθείτε με εκπτωτικό κουπόνι το κόστος αγοράς, ούτως ώστε να προχωρήσετε σε κάποια μελλοντική αγορά από το κατάστημά μας. Αν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του ή να πιστωθείτε την αξία του με εκπτωτικό κουπόνι, δικαιούστε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλαδή μπορείτε να πιστωθείτε τα χρήματά σας σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικη κάρτα που θα μας υποδείξετε, αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. 

 

Για την επιστροφή των προϊόντων  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , είτε τηλεφωνικά στο 210-6859919. Το handromania.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και θα δώσει εντολή στην μεταφορική εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή τους πελάτες μας πως, για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές, καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Handromania

Ανδρέα Παπανδρέου 39, Χαλάνδρι

Τ.Κ.

ΤΗΛ. 210-6859919, 210 6891566

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το handromania.gr σέβεται και ακολουθεί αυστηρή πολιτική για τα προσωπικά σας δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Μετά από αίτησή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται ούτε χρησιμοποιούνται από κανέναν.

 

6. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης - καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος - ιστοσελίδας  www.handromania.gr . Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.handromania.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.

 

7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας HANDROMANIA.GR που εδρεύει στο Xαλάνδρι Αττικής και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.