ΝΕΑ Εικαστικά σεμινάρια

DECOUPAGE

Χαρτί, κόλλα, ψαλίδι και πολύ φαντασία και το ταξίδι στον κόσμο του decoupage έχει ήδη ξεκινήσει... Σας περιμένουμε!

 

Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα τόσο κοινό - καθημερινό υλικό όπως η χαρτοπετσέτα θα μπορούσε να μετατραπεί σ’ ένα εκλεπτυσμένο διακοσμητικό αντικείμενο που θα έχετε τη χαρά να δημιουργήσετε μόνοι σας; Mε μόνα “όπλα” σας ένα χαρτί, μια κόλλα, ένα ψαλίδι, τη φαντασία σας κι ίσως και κάποιο παλιό αντικείμενο που επιθυμείτε να ανανεώσετε ή ένα απλό κομμάτι ξύλου που θέλετε να ζωντανέψετε, σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε μαζί το συναρπαστικό ταξίδι μας στην τεχνική του decoupage!. Φιλοτεχνήστε επάνω στο ξύλο, το γυαλί, το μέταλλο και το πλαστικό. Αφεθείτε στη μαγεία της τέχνης που θα σας ανοίξει νέους δρόμους και καινούριους επαγγελματικούς ορίζοντες ή θα συμπληρώσει το εισόδημά σας! Εμείς εδώ στη “HANDROMANIA” πιστεύουμε ότι η Τέχνη ανήκει σε όλους γι’ αυτό, με πολύ διάθεση, μεράκι, φαντασία, ένα ψαλίδι, κόλλα και χαρτιά το ταξίδι στον κόσμο της τέχνης έχει ήδη ξεκινήσει... Σας περιμένουμε!!!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: Αυτοτελή τρίωρα μαθήματα
Καθηγήτρια: Κρίστυ

Κόστος τρίωρου μαθήματος: 35 ευρώ

 

 

ΒΕΛΟΝΑΚΙ

Μια πραγματικά vintage τεχνική

 

Μια πραγματικά vintage τεχνική πλεξίματος, μόνο με ένα βελονάκι και ένα κουβάρι νήμα. Δημιουργούμε πλεκτά με φαντασία που από τον πρώτο πόντο είναι έργα τέχνης. Αφήνουμε παρακαταθήκη τα πλεκτά μας στις επόμενες γενιές.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: Αυτοτελή τρίωρα μαθήματα
Καθηγήτρια: Κρίστυ

Κόστος τρίωρου μαθήματος: 35 ευρώ

 

 

ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ - ΦΕΛΤΙΝΓΚ

Δημιουργίες με πολύ φαντασία

 

Φυσικό μαλλί προβάτου, επεξεργασμένο πρωτού να γίνει νήμα. Βελόνες - τεχνική - εφαρμογές. Εσείς βάλτε τη φαντασία και το κέφι. Δημιουργήστε εξ’ αρχής ολόμαλες καρφίτσες, κοσμήματα, μπαλίτσες, κορδόνια κ.λ.π.
Στολίστε ρούχα, τσάντες και καπέλα. Σας περιμένουμε!!!!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια σεμιναρίου: Αυτοτελή τρίωρα μαθήματα
Καθηγήτρια: Κρίστυ

Κόστος τρίωρου μαθήματος: 35 ευρώ

 

 

ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ

Κάτι από τα παλιά

 

Μια παλιά αλλά πάντα επίκαιρη τεχνική! Όλοι κρύβουμε στο χρονοντουλαπάκι μας, ένα μαργαριταρένιο ενθύμιο της γιαγιάς ή της μαμάς. Ελάτε να μάθουμε την τεχνική δεσίματός του που θα το κάνει καινούργιο!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια σεμιναρίου:
O κύκλος έχει διάρκεια δύο 3ωρα μαθήματα τα οποία γίνονται μια φορά την εβδομάδα.
Καθηγήτρια: Ευτυχία

Κόστος συμμετοχής: 60,00 ευρώ και επιπλέον τα υλικά που θα χρειαστείτε.

 

 

KATAΣΚΕΥΗ ΦΟΥΝΤΑΣ

H δική σας φούντα

 

Ένα μικρό αλλά υπέροχο tip που δίνει άλλη μορφή και χαρακτήρα στα αγαπημένα μας κολιέ και βραχιόλια! Μαθαίνουμε την κατασκευή τους σε διάφορα μεγέθη για να προσορμόζονται όπου εμείς επιλέξουμε. EXTRA BONUS: Τεχνική κατασκευής κοσμήματος σε φύλλο χαλκού-αλουμινίου με χαρτί και υγρό γυαλί.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια σεμιναρίου:
O κύκλος έχει διάρκεια ένα 3ωρο μαθήμα.

Κόστος συμμετοχής: 30,00 ευρώ και επιπλέον τα υλικά που θα χρειαστείτε.