ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΚΕΡΙ ΤΡΙΜΜΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

Τρίμμα κεριού, με άρωμα Δάσος. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδειάζετα..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Φυτίλι με μεταλλική βάση, κατάλληλο για αρωματικό κερί σε τρίμμα.Συσκευασία 10τμχ...
€2.00
Χωρίς ΦΠΑ:€1.61
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Antitabac. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδειά..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Κανέλας-Πορτοκάλι. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σα..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Baby powder. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδε..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Love. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδειάζεται..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Μπαχαρικά. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδειά..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Λεβάντα-λεμόνι. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, ..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα WHITE MUSK. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδει..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Τρίμμα κεριού, με άρωμα Βανίλιας. Κατάλληλο για να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό δοχείο σας από παλιό κερί ή να δημιουργήσετε ένα νέο. Έχετε την δυνατότητα να το κάνετε μπεν μαρί, αν θέλετε να το βάλετε σε κάποιο καλούπι, αλλιώς τοποθετείται απλά το φυτίλι που σας παρέχουμε, όρθιο στο δοχείο σας, αδειάζ..
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ:€2.42
Γυάλινο βάζο διάφανο με μεταλλικό καπάκι. 370ml..
€1.85
Χωρίς ΦΠΑ:€1.49
Γυάλινο βάζο διάφανο με μεταλλικό καπάκι. 212ml..
€1.20
Χωρίς ΦΠΑ:€0.97
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)