ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Χρησιμοποιείται μέσα στο μείγμα μας από το καλλιτεχνικό τσιμέντο ή την πορσελάνη. Δίνει μεγάλη αντοχή και σκλήρυνση, σε μεγαλύτερο ποσοστό δίνει στιλπνό αποτέλεσμα. Αναλογία μίξης 5-20% αναλόγως, το ποσοστό που θα μπει στο μείγμα μας αντικαθιστούμε με νερό. Πχ. έχουμε μείγμα που θέλουμε να βάλουμε 2..
€9.95
Χωρίς ΦΠΑ:€8.02
Πορσελάνη χύτευσης σε μορφή σκόνης με άκρως εντυπωσιακό και γρήγορο αποτέλεσμα! Η αναλογία χύτευσης είναι 3 μέρη σκόνη πορσελάνης και ένα μέρος νερό. Χρειάζεται καλή ανάδευση για επιθυμητό αποτέλεσμα. Στεγνώνει σε 15 λεπτά περίπου και είναι έτοιμο για ξεκαλούπωμα. Χρησιμοποιούμε κυρίως καλούπια σιλι..
€6.10
Χωρίς ΦΠΑ:€4.92
Καλλιτεχνικό τσιμέντο σε σκόνη, γκρι απόχρωσης. Για τη δημιουργία διακοσμητικών στοιχείων και κοσμημάτων. Έχει αποτέλεσμα τσιμέντου, με επαγγελματική απόδοση και πολύ μεγάλη αντοχή. Χρησιμοποιείται κάνοντας μίξη ένα μέρος τσιμέντου και ένα μέρος νερό. (1+1). Ανακατεύεται καλά με τη χρήση γαντιών και..
€7.50
Χωρίς ΦΠΑ:€6.05
Χρωστικές για τον χρωματισμό του υγρού γυαλιού και όλων των υλικών που θέλουμε να χρωματίσουμε (σκληρυντής υφάσματος, πάστες, βερνίκια). 19 διαφορετικές αποχρώσεις διαθέσιμες σε συσκευασία των 25mL...
€4.10
Χωρίς ΦΠΑ:€3.31
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)