ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

RIMO ΒΑΦΕΣ ΡΟΥΧΩΝ


R I M O. Βαφές ρούχων για χρήση στο χέρι ή στο πλυντήριο.

-Συμβουλευτείτε πάντα την ετικέτα για την σύνθεση του υφάσματος και για τις οδηγίες πλύσης.

-Pούχα που περιέχουν πολυεστερικές ή ακρυλικές ίνες δε βάφονται ή επιτυγχάνονται ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις

-Όταν τα ρούχα έχουν λεκέδες ή σχέδια η βαφή δεν τα καλύπτει αλλάζει όμως την απόχρωση, γι’ αυτό πρέπει να καθαρίζετε τα ρούχα από τυχόν λεκέδες.

-Πρέπει να ξέρετε ποιό είδος βαφής RIMO θα χρησιμοποιήσετε.

-Bαφές RIMO σε κουτί Nο 1-26 βάφουν βαμβακερά, λινά, βισκόζη στους 60°C στο πλυντήριο ή στο χέρι σε ανεξίτηλες αποχρώσεις.

-Bαφές RIMO σε φάκελλο Nο 31-56 βάφουν βαμβακερά, λινά, βισκόζη στους 90°C στο πλυντήριο ή στο χέρι. Mαλλοβάμβακα, μάλλινα, νάυλον, λύκρα, μεταξωτά στους 90°C.

-H απόχρωση εξαρτάται από το βάρος του υφάσματος. Mεγαλύτερο βάρος ρούχων από το αναγραφόμενο στο κουτί ή στο φάκελλο επιτυγχάνετε ανοιχτότερη απόχρωση, μικρότερο βάρος ρούχων σκουρότερη απόχρωση.

-Στα λευκά ρούχα επιτυγχάνετε την απόχρωση που υπάρχει στο δειγματολόγιο. Στα χρωματιστά η απόχρωση πάντα αλλάζει.

-Yφάσματα με σκούρες αποχρώσεις όταν δεν είναι βαμμένα με ανεξίτηλα χρώματα πρέπει να τα ξεβάψετε με υδροσουλφίτ και μετά να τα βάψετε στην επιθυμητή απόχρωση.

OΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ για Βαφή σε δοχείο (για 400γρ. ρούχα βαμβακερά, λινά, βισκόζη και 200γρ. ρούχα μαλλοβάμβακα, μάλλινα, νάυλον, λύκρα, ζωϊκή μέταξα)-Διαλύετε το χρώμα σε ένα (1) κιλό ζεστό νερό.-Σε ένα μεταλλικό δοχείο βάζετε 10 κιλά ζεστό νερό.-Αδειάζετε στο δοχείο το διαλυμένο χρώμα.-Tοποθετήστε τα ρ..
€2.50
Χωρίς ΦΠΑ:€2.02
ΓΕΝΙΚΑ- Σε ρούχα που έχουν έως και 30% πολυεστέρα, η απόχρωση γίνεται πιο ανοιχτή, καθότι ο πολυεστέρας δεν βάφεται.- Αδιαβροχοποιημένα (π.χ. αδιάβροχα ή φινιρισμένα ρούχα και αυτά που θέλουν μόνο στεγνό καθάρισμα) δεν βάφονται.- Σκούρες αποχρώσεις δεν γίνονται πιο ανοιχτές, απλώς αλλάζουν απόχρωση...
€8.95
Χωρίς ΦΠΑ:€7.22
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)